середа, 19 вересня 2018 12:23

"Думали, що я не в собі" - Гройсман розповів про ставлення до себе у столиці

"Думали, що я не в собі" - Гройсман розповів про ставлення до себе у столиці
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман каже про будівництво нової Української держави. Фото: УНІАН

Прем'єра-міністра Володимира Гройсмана вважали провінціалом із "якимись ідеями про чудо", коли почав працювати у Києві. Про це він розповів на засіданні уряду в середу.

"Це сьогодні всім весело розповідати: ось, децентралізація. Пам'ятаю, як на мене дивилися з такими очима, коли у 14-у році говорив про децентралізацію. Думали, що я не в собі, приїхав з периферії з якимись ідеями чуда. Але сьогодні це вже стало, умовно кажучи, всеохоплюючою ідеєю, яка всіх об'єднує.

Радий, що поки хоча би одну ідею, яка в мене була, реалізовуємо. Ще є багато цікавих ідей. Усьому свій час", - зізнався він.

"Ніхто не має права зупиняти процес нової Української держави, я так це називаю. А не секторальних реформ. І багато процесів ми зрушили з місця. Зарплата лікаря на "первинці" вже 16 тисяч", - додав Гройсман.

Такій заяві передувала репліка віце-прем'єра В'ячеслава Кириленка:

"Минулого тижня був на Тернопільщині, навмисно відвідав заклади професійної освіти. У місті Шумськ вперше за багато років придбали трактор для училища за залишки субвенції. Суперсучасний. Весь Шумськ прийшов на нього дивитися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зростання цін, економіки і середня зарплата 10 тис. грн: розкрили подробиці бюджету-2019

Володимир Гройсман прийшов до Верховної Ради 2014-го №4 у списку "Блоку Петра Порошенка", був головою парламенту. До того був мером Вінниці.

14 квітня 2016-го Верховна Рада призначила його прем'єр-міністром.

Зараз ви читаєте новину «"Думали, що я не в собі" - Гройсман розповів про ставлення до себе у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі