пʼятниця, 09 листопада 2018 17:08

ДТП із Лещенком: з'явилося відео з місця аварії

Автор: facebook.com/leshchenko
  Лещенко стояв на обочині на "аварійці"
Лещенко стояв на обочині на "аварійці"

У мережі оприлюднили відеозапис із місця дорожньо-транспортної пригоди, у якій опинився народний депутат Сергій Лещенко.

На викладеному ресурсом Kyiv Operativ ролику видно пошкодження автівки політика.

Лещенко у ДТП не постраждав, а от його помічницю забрали до лікарні.

"Друзі, зі мною сталося ДТП. Зупинився на узбіччі траси у дозволеному місці, коли у мій автомобіль врізалася вантажівка. Стояв на "аварійці". За словами патрульної поліції, яка прибула на місце події, моєї провини у трагедії нема. Зараз чекаємо на слідчо-оперативну групу.

Зі мною все в порядку, обійшовся без травм. З автомобілем трохи гірше. Судячи з усього, відновленню не підлягає. Моя помічниця, з якою ми їхали разом, поїхала до лікарні з підозрою на можливий струс мозку. Водій вантажівки, який у нас в'їхав, слава Богу, теж живий і здоровий", - написав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка підловили на порушенні дорожніх правил

9 листопада у Києві вантажівка в'їхала у Volkswagen народного депутата Сергія Лещенка. Від удару DAF з'їхав на узбіччя та перекинувся. Машину Лещенка розвернуло на 180 градусів.

Зараз ви читаєте новину «ДТП із Лещенком: з'явилося відео з місця аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі