середа, 05 вересня 2007 14:02

Друзі Ющенка на футболі. Благодійність - справа нелегка (ФОТО)
8

У вівторок на стадіоні "Динамо" в Києві відбувся благодійний футбольний матч "Подаруй своє серце дітям".

До складу команд увійшли відомі українські й італійські спортсмени та зірки шоу-бізнесу: Андрій Шевченко, Олег Блохін, Ігор Бєланов, Володимир Кличко, Андрій Медведєв, Сергій Бубка, Святослав Вакарчук, Паоло Мальдіні, Леонардо, Алессандро Костакурта, Джанні Моранді, Рікардо Фольї.

Ведучими матчу були Маша Єфросініна і Юрій Горбунов.

Перед початком матчу до глядачів звернулася дружина президента пані Катерина Ющенко, а також Андрій Шевченко і Джанні Моранді. Від імені учасників італійської збірної Джанні Моранді передав на створення Дитячої лікарні майбутнього 50 тисяч євро.

За перебігом подій на полі спостерігали президент Віктор Ющенко, відомий французький актор Жерар Депардьє, інші поважні політики, спортсмени, громадські діячі. Загалом на стадіоні "Динамо" зібралося понад 15 тисяч глядачів.

Матч завершився з рахунком 5:4 на користь українців. Андрій Шевченко вручив пам"ятні кубки капітану італійської збірної Джанні Моранді та пані Катерині Ющенко, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «Друзі Ющенка на футболі. Благодійність - справа нелегка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі