пʼятниця, 03 лютого 2012 13:58

Друзі Луценка не чекають сюрпризів у справі екс-міністра

Друзі Луценка не чекають сюрпризів у справі екс-міністра

Народний депутат Юрій Гримчак не чекає ніяких відкриттів в ході закритого засідання по справі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це він повідомив журналістам під Печерським судом.

"Сьогодні ознайомлення з матеріалами кримінальної справи буде закінчено розглядом цього так званого секретного тому. Він останній, котрий ще не був зачитаний у суді. Засідання було перенесено на Хрещатик саме тому, що тут є секретна кімната, де цей том зберігався і є спеціальна кімната для розгляду справ з державною таємницею. Зараз адвокати Луценка та Леоніда Приступлюка знайомляться з цим томом, бо не мали змоги до цього раніше. Суд оголосив саме для цього перерву. Хоча Луценко казав на суді, що всі матеріали секретного тому розкидані по всіх інших 47 томах справи вроздріб. Так що не думаю, що в цьому судовому засіданні будуть якісь відкриття – це просто формальне закінчення самої процедури", - сказав Гримчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурор Лобань пояснив, чому Луценко не мав права гуляти в "Україні"

Нагадаємо, у Печерському суді на Хрещатику відбувається закрите засідання суду по справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Друзі Луценка не чекають сюрпризів у справі екс-міністра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі