пʼятниця, 18 травня 2007 12:39

Дружину Путіна висувають у президенти

Волгоградські чиновники придумали, кому можна довірити крісло президента Росії, яке наступного року звільнить Володимир Путін. Депутат Дубовської районної Думи Волгоградської області Анатолій Бєєв виступив з ініціативою обрання президентом Росії весною 2008 року Людмили Путіної. Дружині президента пропонується продовжити як справу чоловіка (порятунок Росії), так і освоєння його надхмарного рейтингу, який не наздогнати жодному кандидатові.

Як відзначає видання, на підтримку ідеї президентства для Людмили Путіної у Волгограді оголошено про створення громадської організації "За Путіну! За жінку-президента!".

Активісти цієї організації вже провели в місті спеціальний "Кремлівський пікет" в цілях популяризації своєї ідеї й направили дружині голови держави звернення з проханням дати згоду балотуватися в президенти РФ. Відповіді поки не послідувало. Проте прихильники президентства Людмили Путіної не зневіряються: іншого виходу в країни, на їхню думку, просто немає.

"Людмила і Володимир Путіни - для нас одне ціле. У нинішнього президента Росії не тільки найвищий рейтинг, але до нього народ має найбільшу пошану і безкрайню любов. Ми взагалі не уявляємо, як ми житимемо без Путіна", - мовиться в листі активістів організації "За Путіну!".

"Навряд чи знайдеться ідіот, який буде з цим сперечатися. Ніхто ж не виступить проти Путіної. Це майже те саме, що "наїхати" на Путіна. Та і сам Путін оцінить таку цінну пропозицію. Адже зберігається не тільки спадкоємність, а взагалі все. Та й у скрутну хвилину Путін завжди буде поряд з Путіною. Отже все буде нормально. А головне, народ буде задоволений. Адже все таки розуміють, що між Путіним і Путіною особливої різниці немає. Правда, є один нюанс: у Путіної може бути рейтинг вище. Але це справі не перешкода. Успіхам близьких треба радіти, а не заздрити".

Нагадаємо, що голосування за нового президента пройде 9 березня 2008 року, з посиланням на "Незалежну газету", пише NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Дружину Путіна висувають у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі