Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2007 11:53

Дружина Ющенка з донькою злітали у Шанхай (ФОТО)

У вівторок ввечері дружина президента Катерина Ющенко як голова наглядової ради фонду "Україна 3000" взяла участь у церемонії відкриття Всесвітніх літніх ігор Спеціальної Олімпіади – 2007.

Це найбільша у світі програма цілорічних спортивних тренувань та змагань для людей з вадами розумового розвитку. Захід відбувся на Олімпійському стадіоні у китайському Шанхаї.

Мета Спецолімпіади – залучати якомога більше людей з вадами розумового розвитку з різним рівнем здібностей до занять спортом.

Українська команда на Іграх представлена 50 атлетами. Вони змагатимуться у плаванні, атлетиці, гімнастиці, футболі, баскетболі, бадмінтоні тощо.

Цьогорічна Спеціальна Олімпіада пройде 2-11 жовтня і зібрала понад сім тисяч атлетів зі 169 країн, які змагатимуться у 24 Олімпійських видах спорту.

А на церемонії відкриття на трибуні стадіону поряд із першою леді України сиділи її донька Софійка та дружина польського президента Леха Качиньського Марія, пише TabloID.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Ющенка з донькою злітали у Шанхай (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути