понеділок, 10 січня 2011 19:31

Дружина Луценка звинуватила Ющенка у брехні, зраді і боягузтві

Дружина Луценка звинуватила Ющенка у брехні, зраді і боягузтві

Дружина колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина в інтерв'ю львівській газеті Високий Замок повідомила, що написала і відправила листа колишньому президентові Віктору Ющенку, в якому звинуватила його у брехні, зраді і боягузтві.

"Я не сплю вже багато ночей, і одного разу написала листа Ющенку", - розповіла, зокрема, Ірина в своєму інтерв'ю.

За її словами, свій лист до Ющенка вона оформила як саркастичне привітання з Новим роком. "Хочу, щоб ви знали: ці свята ви зустрінете в сім'ї, і ця родина буде єдиною, яка вас любить. Решта сімей країни, які стояли за вас на Майдані і які дали вам владу в 2004 році, будуть проклинати вас. А моя сім'я - в першу чергу. Як найбільшого брехуна, зрадника і боягуза. Як найбільшу помилку українського народу. Так як ви зрадили не тільки мого чоловіка, але і весь народ. Я бажаю прожити вам весь наступний рік з цими думками ", - пише Ірина Луценко в своєму листі. Вона також зазначила, що Ющенко на її листа не відповідав.

В інтерв'ю Високому Замку дружина колишнього міністра внутрішніх справ також наголосила, що вважає арешт чоловіка помстою влади. "Це їхня помста за їх же страх. Згадайте події після призначення 3 туру виборів у 2004 році. Тоді, не чекаючи розв'язки, з України втекли одіозні фігури попереднього режиму. Втекли і довго не поверталися, деякі до цього часу за кордоном", - сказала вона.

За її словами, нинішні чиновники відверто говорили, що Луценко має сісти у в'язницю після їхньої перемоги.

Як відомо, Юрія Луценка у неділю 26 грудня затримали поблизу його дому працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ.

Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

27 грудня рішенням Печерського райсуду екс-міністра внутрішніх справ заарештовано на два місяці.

Апеляційний суд Києва 5 січня не задовольнив апеляцію адвоката Луценка Ігоря Фоміна щодо зміни запобіжного заходу й залишив екс-міністра внутрішніх справ під вартою.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка звинуватила Ющенка у брехні, зраді і боягузтві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

144

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі