середа, 17 червня 2020 12:47

Другий термін Зеленського: Єрмак каже про грандіозні плани

Другий термін Зеленського: Єрмак каже про грандіозні плани
У червні Зеленський їздив у регіони. Фото: president.gov.ua

У президента Володимира Зеленського грандіозні плани, для яких не вистачить майбутніх 4 років. Так керівник Офісу президента Андрій Єрмак прокоментував другий термін Зеленського.

"Якби він (Зеленський. - Gazeta.ua) запитав мою думку, я відповів би так: рішення потрібно ухвалювати ближче до закінчення першого терміну, коли буде розуміння того, наскільки задумане особисто ним виконано. На сьогоднішній день у нього настільки грандіозні плани" , - сказав Єрмак LB.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіалі - на велосипеді, в реальності - 15 авто. Показали кортеж Зеленського

Керівник ОП каже, що жодного разу не бачив Зеленського "з опущеними руками".

"За рік відбулося стільки подій, які люди в інших історіях переживали, напевно, за кілька десятиліть. Я жодного разу його не бачив з опущеними руками. Хоча звичайна втома, звичайно, трапляється в усіх.

Іноді розчаровують люди. У силу свого виховання і світогляду він іноді не розуміє, чому люди, які ще вчора були в команді, можуть так вчиняти. І це не питання критики. Це питання неправди, переходу на особистості, порушення якихось просто моральних принципів і так далі.

Він усе одно ще дивиться на людей через призму себе. Але навіть з тими, хто заслуговував абсолютно іншого ставлення, все одно вчиняв по-людському. Завжди давав і продовжує давати другий, третій шанс", - сказав Єрмак.

21 квітня 2019 року українці обрали Володимира Зеленського президентом. Що він обіцяв на виборах, можна прочитати ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Другий термін Зеленського: Єрмак каже про грандіозні плани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі