пʼятниця, 08 лютого 2019 15:44

Другий нардеп із БПП готує позов проти Гриценка

Другий нардеп із БПП готує позов проти Гриценка
Березенко вимагатиме 2,5 млн моральної компенсації. Фото: facebook.com

Заступник керівника фракції БПП Сергій Березенко планує подати позов проти кандидата у президенти Анатолія Гриценка.

Про це він повідомив на презентації форуму "Відкритий діалог".

"Я подам позов на Анатолія Гриценка на захист своєї честі, гідності та ділової репутації. Не буду оригінальним - сума цього позову буде така сама, як і застава, - 2,5 мільйони гривень. Ці кошти, після перемоги в суді, я направлю на потреби армії. Нехай це буде довго, але якась [військова] частина обов'язково отримає додаткове фінансування, можливо бронежилет, каску чи те оснащення, якого в них не було до 2014 року", - сказав Березенко.

Позов стосується слів Гриценка в прямому ефірі про те, що Петро Порошенко нібито дав вказівку виділити 2 млрд грн на підкуп виборців. Одним з організаторів "підкупу" Гриценко назвав Березенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гелетей також образився на Гриценка

Раніше на Анатолія Гриценка до суду подала представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко. Вона вимагає 2,5 млн грн компенсації за те, що Гриценко образив її сім'ю - в одному з інтерв'ю він заявив, що на відміну від генпрокурора Юрія Луценка не ховав свого сина від служби в АТО.

Зараз ви читаєте новину «Другий нардеп із БПП готує позов проти Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі