вівторок, 13 березня 2007 13:51

Другий Майдан БЮТ і "Наша Україна" проведуть у кінці травня

Другий Майдан БЮТ і "Наша Україна" проведуть у кінці травня

"Наша Україна" і Блок Юлії Тимошенко в кінці весни в Києві планують провести Майдан -2. Про це заявив в кулуарах Верховної Ради народний депутат від НУ Микола Катеринчук.

"На пізню весну ми готуємо масові акції протесту в Києві. Це буде весняний марш свободи. Ми закликаємо всіх свідомих громадян України вийти на вулиці на знак протесту проти політики уряду і антикризової більшості", - сказав він.

В той же час Катеринчук відмовився пояснити, які саме до яких дій вдаватиметься опозиція і які акції плануються.

В той же час він не заперечує, що їх головна мета - дострокові парламентські вибори, відставка уряду і відміна політреформи, що поверне Президентові Ющенку ширші повноваження.

"Наша головна мета - встановлення демократичної влади, проведення демократичних реформ, що неможливе при такій Конституції і уряді, а також такому складі парламенту. Тому вихід з цього один - дострокові парламентські вибори", - переконаний Катеринчук.

12 березня фракції Наша Україна і БЮТ на спільному засіданні, яке проходило в Секретаріаті Президента за участю глави держави Віктора Ющенка, прийняли заяву про спільні дії і вимоги до антикризової коаліції, пише Росбалт-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Другий Майдан БЮТ і "Наша Україна" проведуть у кінці травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі