вівторок, 08 жовтня 2019 10:34

Друг Богдана розповів про поїздку в Туреччину

Друг Богдана розповів про поїздку в Туреччину
Бізнесмен Вавриш каже, що знайомий з Богданом 10 років. Фото: hromadske.ua

Колишній чиновник Київської міської державної адміністрації, бізнесмен-забудовник Андрій Вавриш дружить із керівником Офісу президента Андрієм Богданом.

Про це він розповів "Громадському телебаченню"

Він прокоментував поїздку з Богданом у Туреччину.

"Їздили просто з дітьми. Був такий фототур, хлопці організовували — така велика група, яка їздила фотографувати найкращі місця. І ми просто зрозуміли, що треба до когось приєднатися, бо самим такі речі організовувати складно. До речі, я вам раджу — дешево, недорого, досить цікаво", - розповів Вавриш.

"Ми знайомі майже 10 років. Познайомились десь у неформальній обстановці. Дружимо просто, і все", - додав бізнесмен.

"Ви можете знайти велику кількість зробленої мною роботи, про яку зараз і мер, і його команда звітують, що це вони придумали і зробили. Це ж прекрасно. Я цьому радий. Але ви не знайдете ніколи, де я займався якимись речами, які заважали розвитку міста", - також заявив Вавриш.

На запитання: "Із паном Кличком зараз які у вас стосунки?" Вавриш відповів: "Це мер міста, в якому я живу".

Керівник Офісу президента Андрій Богдан разом із друзями поїхав у Туреччину. Із ним була його подруга та друг-бізнесмен - засновник компанії SAGA Development Андрій Вавриш зі своєю супутницею. Фото опублікувала у Facebook журналіст Соня Кошкіна.

Зараз ви читаєте новину «Друг Богдана розповів про поїздку в Туреччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі