пʼятниця, 20 червня 2008 11:47

Довгий заговорив про відставку Луценка

Заступник мера Києва, секретар Київської міської ради Олесь Довгий вважає, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повинен подати у відставку або довести свою профпридатність, завершивши розслідування резонансних справ щодо Києва.

Про це повідомила прес-служба Київради, посилаючись на виступ Довгого в ефірі телерадіокомпанії "Київ".

"Луценко повинен або подати у відставку, звільнивши своє крісло для фахівця, або відмовитися від політики й продемонструвати свою ефективність як міністра, довівши ці справи (резонансні справи щодо Києва) до логічного завершення", - цитує прес-служба Довгого.

Довгий вимагає, щоб завершилося розслідування таких злочинів, як побиття депутатів Київради, завдання ножових поранень депутатові міськради від фракції Блоку Черновецького й опік сірчаною кислотою депутата Деснянського району.

"Ми говоримо про велику кількість звернень, які залишилися без відповіді", - підкреслив заступник мера.

Він заявив, що не приховує свого ставлення до Луценка й не має наміру його міняти, хоча під час останнього візиту до Міністерства внутрішніх справ він зрозумів, що через таку позицію візити у відомство можуть стати частими, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Довгий заговорив про відставку Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі