пʼятниця, 20 червня 2008 11:41

Довгий: "Я дуже дорожу стосунками з Кільчицькою. Вона особистість з великої букви"

Довгий: "Я дуже дорожу стосунками з Кільчицькою. Вона особистість з великої букви"
"З Іреною Реонольдівною у нас немає ніякого конфлікту. Це не більше ніж чутки, - сказав секретар Київради Олесь Довгий, відповідаючи на запитання читачів "КП" - Ми завжди знаходили і знаходимо спільну мову, багато в чому наші погляди на життя сходяться. Прагнемо підтримувати хороші стосунки, що легко виходить, адже ми поважаємо і завжди прислухаємося до думки один одного - і це дуже допомагає в роботі".

Довгий підкреслив, що поважає Кільчицьку і вважає її особистістю з великої букви.

"Не знаю, як складеться життя надалі - де працюватиму я, де вона. Але зараз ми - команда. І особисто я докладу всі зусилля, щоб у нас збереглися дружні стосунки. Повторюся, стосунками, що між нами склалися, я дуже дорожу" - сказав Довгий.

На запитання чи спілкується він з Іреною Реонольдівною у неробочий час, секретар Київради відповів, що такого часу у нього практично немає. Оскільки всі його дні проходять в робочій обстановці.

За матеріалом: "Комсомольська правда в Україні"

Зараз ви читаєте новину «Довгий: "Я дуже дорожу стосунками з Кільчицькою. Вона особистість з великої букви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі