четвер, 19 червня 2008 10:30

Довгий презентує власну колекцію одягу восени

Довгий презентує власну колекцію одягу восени
Секретар Київради Олесь Довгий має намір найближчим часом презентувати власну колекцію одягу.

Про це він сказав в інтерв"ю "Комсомольской правде в Украине", повідомляє персональний сайт Довгого.

Те, що я ношу вишиванки – не данина моді", - заявив він. За його словами, вишиванка є його "улюбленим елементом гардеробу".

"Мені дуже подобаються українські вишиванки та взагалі український національний одяг. Зараз я намагаюся домовитися з одним із українських дизайнерів про власну колекцію, яку, сподіваюся, ми презентуємо восени", - сказав Довгий.

"Хочу, щоб ця колекція поєднувала в собі сучасний молодіжний модний одяг і елементи українського вбрання, українського орнаменту", - додав він.

На переконання Довгого, молоді вдасться зробити українську традицію "модною і сучасною, адже кожна людина має бути оригінальною, а кожна нація має пишатися власними традиціями".

Водночас секретар Київради зазначив, що для нього не має значення, одяг яких брендів він купує.

"Я звертаю увагу, в першу чергу, на те, щоб одяг був якісним, зручним і пасував мені. Для мене важливо, щоб костюм гарно виглядав, мав охайний вигляд і не викликав роздратування", - сказав Довгий.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Довгий презентує власну колекцію одягу восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі