четвер, 11 жовтня 2007 11:46

Довгий показав свою нову пасію (ФОТО)

Заступник мера Києва Леоніда Черновецького Олесь Довгий - яскравий представник золотої молоді. 26-річний секретар Київради має все: владу, гроші, популярність.

До скандальної слави Олесю не вистачало лише одного – підвищеної уваги збоку дівчат. Але Довгий здолав і цей останній бастіон. Тепер його сміливо можна назвати справжнім мачо.

У вівторок Олесь показав гламурній публіці свою нову дівчину. Другу за останні півроку. Зі своєю новою герл-френд він прийшов на модний показ Пако Рабанна. Парочка не соромилася демонструвати свої почуття – вони обнімалися і перешіптувалися.

А ще нещодавно на місці нової загадкової пасії Довгого була не менш загадкова дівчина Юля. Про неї було відомо лише те, що вона – брендменеджер одного з елітних бутіків у київському Пасажі.

Про нову ж дівчину Олеся відомо ще менше. Джерела ТаблоID змогли лише розповісти, що вона – студентка. На відміну від блондинки Юлі, шатенка "Х" не має потреби заробляти собі на життя. Вона буцімто має заможних батьків, які оплачують дівчині шикарне життя, пише Tablo ID.


Фото Анни Андрієвської та Дмитра Амідова

Зараз ви читаєте новину «Довгий показав свою нову пасію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі