вівторок, 10 червня 2008 18:46

Довгий демонтує захисне скло перед своїм обличчям

Новообраний секретар Київради Олесь Довгий обіцяє відмовитися від політичного протистояння під час засідань.

"Факт мого обрання я оцінюю як великий кредит довіри та високу відповідальність. Я не оцінюю його з позиції власного успіху та перемоги", - сказав він у виступі після обрання.

Водночас новообраний секретар міськради вважає, що депутати "винесли важливий урок з попередньої діяльності".

"Політичні ігри не йдуть на користь киянам. Ось той урок, який ми засвоїли і який я найбільше ціную у даний момент", - зазначив він, повідомляє прес-служба Київради.

Довгий також заявив, що співпрацюватиме з кожним депутатом, незалежно від політичних кольорів. За його словами, захисне скло перед президією міської ради буде демонтовано.

"Це стане першим кроком до відкритого діалогу у сесійній залі. Більше нікому не вдасться спровокувати мене на якісь конфлікти", - зазначив Довгий.

Він також запевнив, що у своїй діяльності міська рада керуватиметься виключно Регламентом.

"Усі особисті амбіції та вподобання мають бути відкинуті. Саме регламент повинен стати основою нашої роботи", - переконаний він.

Водночас Довгий закликав перетворити Київраду перш за все на господарський, а не політичний орган.

"Саме тому я відмовляюся ділити сесійну залу за політичним принципом – на більшість та меншість, на владу і опозицію. Ми повинні об"єднатися заради єдиної мети – розвитку столиці та підвищення добробуту киян", - підкреслив секретар Київради.

Після виступу Довгого мер Черновецький доручив йому далі вести засідання Київради, мотивуючи це тим, що йому слід іти працювати, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Довгий демонтує захисне скло перед своїм обличчям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі