четвер, 12 червня 2008 08:07

Довгий дав кілька порад Тимошенко і попросив грошей

Довгий дав кілька порад Тимошенко і попросив грошей
Секретар Київради Олесь Довгий радить уряду не критикувати київську владу, а надати їй грошову допомогу.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу, коментуючи вимогу прем"єра до мера Києва відзвітувати на засіданні уряду про інфляцію в місті.

"Мені не хочеться коментувати прем"єра, але є така прислівка про танцора, який шукає приводи, чому йому не вдається діяти в той чи інший спосіб", - зазначив секретар Київради.

"Єдина велика проблема інфляції – це проблема уряду. І я переконаний, що якщо уряд шукатиме винних, замість того, щоб шукати вирішення проблеми інфляції, то ні до чого доброго це не приведе", - сказав він.

Довгий попросив уряд звернути увагу на Київ в плані надання додаткових дотацій за газ, тому що "вчора ми ще знайшли гроші на проплату, але з тими тенденціями і цінами, які уряд декларує, ситуація стає ризикованою".

Також він порадив уряду звернути увагу на ціни на бензин та на хліб.

"Влада Києва демонструє неможливі для інших регіонів кроки, знаходить можливість самостійно заробити кошти і покрити різницю в цінах по газу", - запевнив Довгий.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Довгий дав кілька порад Тимошенко і попросив грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі