четвер, 12 квітня 2007 13:51

Доповідачеві КС Сюзанні Станік погрожують прокуратурою

Блок "Наша Україна" закликає суддю Конституційного Суду Сюзанну Станік через суд спростувати інформацію, розповсюджену у ЗМІ, про нібито отримання нею хабара у вигляді квартир у центрі Києва.

Про це на прес-конференції в заявив член "Нашої України" Руслан Князевич.

За його словами, сьогодні вранці інтернет-видання "Реальна політика" поширило інформацію про те, що нібито Станік отримала у дарунок дві квартири у Києві за адресою: Нестерівський провулок, 6. Ріелтори оцінюють сукупну вартість цих квартир у 2 мільйони доларів.

За словами Князевича, "Наша Україна" не вірить у достовірність цієї інформації, але, враховуючи суспільну увагу до Конституційного Суду, просить Станік позиватись до цього сайту і спростувати цю інформацію.

У разі, якщо вона цього не зробить, "Наша Україна" "залишає за собою право негайно звернутися до прокуратури і СБУ, оскільки в разі якщо звинувачення підтвердяться, це ставить під сумнів дії і рішення судді - доповідача КС (по конституційному поданню щодо указу Президента про розпуск парламенту)", - зазначив депутат, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Доповідачеві КС Сюзанні Станік погрожують прокуратурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі