четвер, 13 березня 2008 08:18

Донька Ющенка "віддала" Ахметову Закарпаття, а Таруті - Крим та Волинь

Донька Ющенка "віддала" Ахметову Закарпаття, а Таруті - Крим та Волинь
У рамках реалізації проекту "Зігрій дитину любов"ю" для адресної допомоги багатодітним родинам українських підприємців закріплено за регіонами.

Так, Рінат Ахметов допомагатиме Донецькій, Луганській, Закарпатській областям та АР Крим.

Автономній республіці Крим та Волинській області також допомагатиме Сергій Тарута, Тернопільській та Чернівецькій областям - Дмитро Фірташ, Харківській - Петро Порошенко, Миколаївській - Сергій Тигіпко, Івано-Франківській та Київській - Ігор Коломойський тощо.

Координацію роботи здійснює Національна рада з питань благодійництва "Зігрій любов"ю дитину", яку очолює донька президента Віталіна Ющенко.

Проект вже має перші результати: за рахунок народного депутата Куровського багатодітній родині Віннікових у Херсонській області придбано будинок.

Президент корпорації "Столиця" Ісак запропонував передати київській багатодітній сім"ї дві квартири. На Волині АТ "Стирол" (голова правління Яновський) забезпечує побутовою технікою та будматеріалами родини у чотирьох районах, повідомляє прес-служба президента.

Проект "Зігрій любов"ю дитину" - благодійництво на підтримку багатодітних родин - започатковано на зустрічі президента Віктора Ющенка з представниками бізнесу та влади 11 грудня минулого року, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Донька Ющенка "віддала" Ахметову Закарпаття, а Таруті - Крим та Волинь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі