субота, 17 травня 2008 21:11

Донька Кучми показала свої ноги Кофі Аннану (ФОТО)
6

Напередодні 18-го травня, Всесвітнього дня пам"яті людей, які померли від СНІДу, фонд доньки екс-президента Олени Франчук "АНТИСНІД" зібрав учасників благодійного проекту.

Спеціальним гостем заходу став сьомий генеральний секретар ООН Кофі Аннан. Мета зібрання - розповісти і показати гостям заходу, на що були спрямовані зібрані під час аукціону 2,7 мільйони гривень.

Зібралися благодійники біля самої лікарні, тоді пройшлися нею.

"Компанія, яка робила ремонт, зробила все вчасно. Це перший випадок у моїй історії, коли будівельники вчасно закінчили ремонт", - зізналася дочка екс-президента Леоніда Кучми.

На питання, чи не навертаються їй сльози на очі, коли вона приходить у лікарню і бачить смертельно хворих людей, Франчук відповіла: "Плакати мені хотілось, коли я прийшла сюди перший раз"...

Тепер же відділення приведене до ладу, тож картина виглядає менш плачевно.

Сам генеральний секретар назвав Олену Франчук другом і подякував їй за зусилля. Олена ж, у свою чергу, хвалила перед Аннаном свого чоловіка.

"Ось ви з дружиною - партнери, і ми партнери! У всьому, що робимо. Він мені дуже допомагає..," - показувала на Віктора Пінчука жінка.

Підтримку Олені, як вона розповіла ТаблоIDу, виказує не лише чоловік, а й діти. Так, на питання, чи радиться вона із сином для рекламних компаній фонду "АНТИСНІД", Франчук відповіла:

"Син мене підтримує. Я з ним раджусь, тому що моя цільова аудиторія - це молоді люди, його ровесники... ", - поділилася з ТаблоIDом дочка екс-президента.

На захід Франчук одягла яскраво-червоний жакет та коротеньку білу спідничку.

Зараз ви читаєте новину «Донька Кучми показала свої ноги Кофі Аннану (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі