четвер, 02 вересня 2010 14:57

Доній пропонує притягти Табачника до кримінальної відповідальності

Доній пропонує притягти Табачника до кримінальної відповідальності
Міністра Дмитра Табачника можна притягнути до кримінальної відповідальності. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "нунсівець" Олесь Доній.

"У міністра на відміну від депутата немає недоторканності. Тому за будь-який злочин його можна притягнути до відповідальності", - наголосив нардеп.

Водночас він додав, що в історії України не було випадків, коли б проти діючих високопосадовців порушували кримінальні справи.

"А, як правило, кримінальні справи починаються проти тих, хто знаходиться в опозиції. А така безкарність породжує безвідповідальніть. Тому Табачник собі дозволяє подібний манір і проводить політику влади, яка називається російський націоналізм".

Доній також додав, що сьогодні у владі працює певна система.

"Іде пропогандистська атака аби поширити ідеологію, що нібито Голодомору взагалі не було. І чим більше владі вдасться прищепити антиукраїнську ідеологію в неповазі до української істрої, тим більше у них шансів протриматися у владі", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Доній пропонує притягти Табачника до кримінальної відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі