понеділок, 07 квітня 2014 16:32

Донецька міська рада не визнає сепаратистів з "Ради Донбасу"

Донецька міська рада не визнає сепаратистів з "Ради Донбасу"

Донецька міська рада заявила, що не визнає так звану "Народну Раду Донбасу", що оголосила про створення "Донецької народної республіки".

Про це йдеться у відповідній заяві, поширеній прес-службою міської ради.

"У зв'язку з подіями, пов'язаними із захопленням будівлі Донецької обласної ради та інших адміністративних будівель у місті, а також зробленими заявами про збори повноважних представників міст, на яких приймалися рішення про долю Донецької області, повідомляємо:

Донецька міська рада і дев'ять районних у місті рад не уповноважували когось брати участь у подібних зборах.

Донецька міська рада та районні ради продовжують працювати в правовому полі. Ми бачимо своїм головним завданням забезпечення життєдіяльності міста.

У зв'язку з фактами вчинення збройних провокацій на території міста, ми закликаємо всіх жителів дотримуватися закону і порядку. Наполегливо просимо не брати участі у протиправних діях.

Ми проінформували лідерів протестних акцій, які проходять біля будівлі обласної ради, про негайну необхідність здачі захопленої зброї з метою недопущення кровопролиття.

Всі конфлікти повинні бути вирішені правовим шляхом. Ми виступали і продовжуємо виступати за конструктивне вирішення всіх розбіжностей за столом переговорів", - йдеться у зверненні.

Як повідомлялося раніше в понеділок самопроголошена "Народна рада Донбасу" прийняла рішення про створення Донецької народної республіки та її входження до складу Росії. "Народна Рада Донбасу" засідає в захопленій напередодні будівлі Донецької обласної ради обласної державної адміністрації.

Зараз ви читаєте новину «Донецька міська рада не визнає сепаратистів з "Ради Донбасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі