вівторок, 18 березня 2008 14:40

Добкіну "світить" 12 років в"язниці

Слідчими СБУ порушено кримінальну справу за фактом розтрати державних коштів шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Харківської міської ради.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба СБУ.

Згідно із повідомленням, правопорушення були виявлені під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Харківської міської ради, яка проводилась Контрольно-ревізійним Управлінням в Харківській області.

СБУ встановила факти незаконних витрат бюджетних коштів на суму близько 1,5 мільйона гривень.

Загалом вказана ревізія виявила у діяльності Харківської міськради різного роду порушення на суму 2,4 мільйонів гривень.

Кримінальну справу порушено за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, що карається позбавленням волі від 7 до 12 років.

Справа розслідується Харківським УСБУ під наглядом Генеральної прокуратури України та перебуває на контролі Центрального апарату СБУ.

СБУ також висловила сподівання, що і співробітники міськради, і її керівництво сприятимуть розслідуванню та поверненню громаді міста всіх незаконно привласнених бюджетних коштів.

Як повідомлялося, у вівторок представники СБУ вилучила документи Харківської міськради в рамках розслідування кримінальної справи за фактом незаконної розтрати коштів у особливо великих розмірах, у якому звинувачують представники міської влади Харкова.

Водночас Кернес відмовився підписувати постанову про вилучення у його кабінеті документів, пише Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Добкіну "світить" 12 років в"язниці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі