неділя, 13 червня 2021 11:50

Добкін визвірився на барменів, які пригощали пивом за голи у ворота Росії

Добкін визвірився на барменів, які пригощали пивом за голи у ворота Росії
У Вінниці в одному з пабів за кожен гол бельгійців у ворота росіян безкоштовно наливали синьо-жовтий коктейль "Героям Слава!". Фото: 33kanal.com

Екснардеп Михайло Добкін знову "відзначився". На цей раз він різко висловився на адресу українців, які підтримували збірну Бельгії у вчорашньому матчі проти Росії.

Йому не сподобалося, як українці вболівали за Бельгію, дісталося навіть барменам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські вболівальники у шоці - "Металіст 1925" топить за Добкіна

"Одні ідіоти причепилися до форми збірної чужої країни так, ніби їх думка комусь цікава. Інші ідіоти вболівають у футболі не за, а виключно проти збірних команд на Євро-2020 і з видом патріотичних патріотів розливають "на шару" пиво таким же, як і вони "уболівальникам". Деякі політики заявляють, що вони раптом на один вечір стали "бельгійцями", навіть не запитавши у самих бельгійців: "А на холеру вони їм потрібні". Пришелепкуваті якісь", – написав Добкін у Telegram.

Політик закликає людей бути самими собою, а не "як усі". І любити свою, а не ненавидіти чуже.

Бельгійці забили росіянам три голи, самі ж не пропустили жодного. Перед грою українські бари анонсували, що оригінально частуватимуть відвідувачів за кожен гол у ворота росіян. У Вінниці в одному з пабів за кожен гол бельгійців у ворота росіян безкоштовно наливали синьо-жовтий коктейль "Героям Слава!". У Львові організатори Lviv Fan Festival за кожен забитий гол Бельгії у ворота росіян глядачів пригощали 100 бокалами пива.

Зараз ви читаєте новину «Добкін визвірився на барменів, які пригощали пивом за голи у ворота Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі