субота, 05 квітня 2014 04:47

Добкін розповів, як можна швидко перемогти корупцію в Україні

Добкін розповів, як можна швидко перемогти корупцію в Україні
Михайло Добкін. Фото: zn.ua

Кандидат у президенти від Партії регіонів, екс-глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін вважає, що корупцію можна перемогти тільки за допомогою децентралізації влади.

Таку думку Добкін озвучив в ефірі програми "Шустер LIVE".

Політик, зокрема, зазначив, що без реальної зміни системи влади кардинальне покращення в житті українських громадян не можливе.

"Без передачі повноважень на місця, без контролю громадянського суспільства над чиновниками, без цілковитої децентралізації влади ми ніколи з вами не доб'ємося сильної держави, вільної людини. У нас ніколи не буде можливостей перемогти корупцію", - підкреслив "регіонал".

За його словами, якщо в Україні дійсно хочуть перемогти корупцію, то слід віддати більше повноважень у регіони.

"Давайте зробимо так, щоб люди могли обирати, а в разі потреби могли відкликати. Тільки такий шлях контролю над владою здатний тримати чиновників постійно в тонусі", - підсумував Добкін.

Нагадаємо, нещодавно представники громадської ініціативи "Реанімаційний пакет реформ" зареєстрували у ВР законопроект "Про створення Національного бюро антикорупційних розслідувань". Згідно нього, в Україні має бути створений незалежний державний орган, який контролюватиме діяльність працівників "силового" блоку.

Зараз ви читаєте новину «Добкін розповів, як можна швидко перемогти корупцію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі