вівторок, 17 серпня 2010 08:38

Добкін особисто контролює пошук зниклого журналіста

Добкін особисто контролює пошук зниклого журналіста

Пошук зниклого безвісти харківського журналіста Василя Климентьєва знаходиться під особистим контролем голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна.

Добкін зазначив, що правоохоронці вживають усіх заходів для того, щоб знайти журналіста, повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

"Це розслідування перебуває під моїм особистим контролем. Думаю, найближчим часом ситуація проясниться", - сказав глава ОДА.

За словами Добкіна, порушення кримінальної справи за статтею "навмисне вбивство" - це "звичайна практика" при зникненні людини.

"Це робиться для того, щоб у правоохоронців була можливість оперативно проводити всі розшукові заходи. Це не означає, що в міліції є інформація про те, що людини вже немає в живих ", - зазначив губернатор.

"Впевнений, керують харківською міліцією та іншими правоохоронними органами професіонали, і вони знають, як проводити таку роботу", - додав Добкін.

Нагадаємо, 11 серпня у Харкові зник безвісти засновник і головний редактор інформаційної газети "Новий стиль" Василь Климентьєв.

Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею "навмисне вбивство" за фактом його зникнення.

NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «Добкін особисто контролює пошук зниклого журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі