четвер, 10 квітня 2014 18:37

Добкін "не боїться", що йому зіпсують костюм яйцями

Добкін "не боїться", що йому зіпсують костюм яйцями
Фото: zn.ua

Сьогодні в Донецьку пройшла зустріч кандидата в президенти України Михайла Добкіна з членами Партії регіонів області та її прихильниками.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Зустріч проходила під девізом його програми "Єдина Україна".

"Хочу повернути до планової економіки життя територіальних громад, тоді будете знати коли вам клуб відремонтують", - сказав жителю Маріуполя, який прийшов на зустріч з кандидатом.

"Ваш мер живе за бюджетом року і нічого не може зробити", - продовжив Добкін.

"Щоб зняти напругу потрібно передати владні повноваження на місця. Треба жити по своїм домашнім правилам і поважати традиції тих, до кого їдеш в гості.
Я вчора ні слова доброго не чув про нинішню владу", - заявив Добкін.

Також він розповів про свою зустріч у Луганську, де його переслідували до машини.

"Якщо людям весь час говорити: ми вам даємо 48 годин і ви роззброюєтесь - це не конструктив. Треба спробувати налагодити діалог. Я був єдиним, хто прийшов до них поговорити", - розповів про сепаратистів в Луганську екс-губернатор Харківщини.

Він відмовився підтримати сепаратистів, але заявив, що вестиме переговори далі .

"Я не боюся, що мені зіпсують ще один костюм. Яякби я хотів овацій і дешевої популярності, я б туди не пішов" , - сказав Добкін.

Про сепаратистів він сказав:".Це такі ж співгромадяни як і в іншому регіоні. Не треба провокувати протистояння".

Добкін переконаний, що в протистоянні, яке виникло між Заходом і Сходом, винна нинішня влада.

"Що людей злить? Почуття образи за те, що з екранів на їх адресу звучать образи, погрози. Їх порівнюють з чимось негідним людського вигляду. Влада нічого не робить, щоб локалізувати конфлікт" , - Заявив кандидат у президенти.

Він переконаний, що бюджетна автономія в регіонах збереже цілісність країни.

"Ніхто крім нас не зможе підвищити якість життя. Партія регіонів залишається в авангарді Я впевнений, що ми повернемо країні впевненість у завтрашньому дні і відновимо все, що було зруйновано за останні місяці", - резюмував Добкін.

Зараз ви читаєте новину «Добкін "не боїться", що йому зіпсують костюм яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі