понеділок, 01 листопада 2010 11:41

Добкін хоче "вимітати поганою мітлою" Свободу

Добкін хоче "вимітати поганою мітлою" Свободу

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін упевнений, що партію ВО Свобода треба "вимітати поганою мітлою".

"Тривожним дзвінком" назвав Добкін значну підтримку на місцевих виборах в Україні ВО Свобода.

Харківськийй губернатор заявив, що, починаючи ще з 2004 року, націоналістів у Харкові добре підтримують – стабільно 20-25%. "ВО Свобода, як радикальна й агресивна політична сила, несправедливо зайняла вільну нішу в суспільстві, передбачену для менш агресивної і цивілізованої партії", - вважає він.

"У нас сьогодні має підтримку ВО Свобода. А вона сьогодні в принципі має бути винятково у полі зору правоохоронних органів та світового співтовариства. Це політичне сміття. Нехай вони на мене не ображаються, але їх треба вимітати поганою мітлою. Хай вже тоді Наша Україна", - сказав він.

Нагадаємо, за даними екзит-полу, проведеного компанією GfK Україна на замовлення партії Єдиний центр, ВО Свобода на місцевих виборах в цілому по Україні отримала 5,1% голосів виборців, повідомляє "Вгороде".

Зараз ви читаєте новину «Добкін хоче "вимітати поганою мітлою" Свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі