вівторок, 03 березня 2020 20:32

До суду надійшла заява на блокування відставки Гончарука. У прем'єра це заперечують

До суду надійшла заява на блокування відставки Гончарука. У прем'єра це заперечують
В ОАСК надійшла заява з прізвищем Гончарука. Фото: 112

В Окружний адміністративний суд Києва надійшла заява про забезпечення позову, заявником в якому є Олексій Гончарук, відповідачем - голова Верховної Ради Дмитро Разумков, третьою особою - президент України Володимир Зеленський.

"Позивач просить суд заборонити голові Верховної Ради Дмитру Разумкова до винесення рішення по суті включати додатково до порядку денного позачергового пленарного засідання Верховної Ради 4 березня 2020 року питання про відставку прем'єр-міністра України Олексія Гончарука та/або звільнення кого-небудь з членів уряду", - сказано в повідомленні на сайті ОАСК.

Гончарук просить заборонити виносити на голосування порядок денний з питанням про відставку прем'єр-міністра і будь-кого з міністрів, заборонити винесення на голосування безпосередньо питання про відставку прем'єра-міністра та інших членів уряду, і оголошувати результати голосування з цього питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак зустрівся з Гончаруком у ресторані за "серйозною розмовою"

"Зараз вирішується питання наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову", - відзначають в суді.

Прес-секретар Гончарука Діана Давітян назвала це фейком. Сказала, що позивач може бути тезкою прем'єр-міністра.

Президент Володимир Зеленський запропонував призначити головою уряду віцепрем'єр-міністра та міністра розвитку громад і територій Дениса Шмигаля. Нинішній прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку - вона вже надійшла у Верховну Раду.

Зараз ви читаєте новину «До суду надійшла заява на блокування відставки Гончарука. У прем'єра це заперечують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі