понеділок, 03 березня 2014 11:24

До сесійної зали Донецької ОДА прорвався самозваний губернатор Павло Губарєв
2

Фото: Тетяна ЗАРОВНА

У Донецьку почалася сесія обласної ради, під час якої буде представлено нового голову Донецької обласної державної адміністрації Сергія Таруту. Обладміністрація опинилася в облозі агресивних молодиків. Журналісти потрапляли в ОДА з чорного входу - через кафе. Центральний вхід заварили металевими листами.

У залі зареєструвалося 140, а всього 180 депутатів. Є інформація про те, що депутатів залякували , щоб вони не прийшли на сесію, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Голова міськради Федорук на сесію не прийшов (його називають людиною Януковича). Він написав заяву з проханням зняти з нього повноваження глави облради.

Про дострокове припинення повноважень голови облради Андрія Федорука.

На площі знаходиться 600 осіб. У районі пальми Мерцалова близько 200 молодих людей міцної статури.

на посаду голови облради регіонали хочуть обрати Андрія Шишацького якого звільнили з посади голови Донецької ОДА.

Комуністки Хромова і Попова, які раніше аплодували "Беркуту" і вимагали залити Майдан кров'ю, заявили, що влада в Києві захопили бойовики за допомогою автоматів і не потрібно йти у них на поводу.

У момент коли до трибуни підійшов Андрій Шишацький там почалася бійка.

До сесійної зали проник Павло Губарев, котрий сам проголосив себе губернатором під час проросійського мітингу 1 березня. Губарєв не давав виступити кандидату на посаду голови облради Андрію Шишацькому.

Губарєва підтримує група депутатів комуністів. З чуток, до сесійної зали його провів головний міліціонер Донецької області Роман Романов. В даний момент вже виступив кандидат на посаду голови облради Шішацький.

Зараз ви читаєте новину «До сесійної зали Донецької ОДА прорвався самозваний губернатор Павло Губарєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі