четвер, 06 вересня 2007 13:07

До Рудьковського направили слідчих СБУ

До Рудьковського направили слідчих СБУ
До міністра транспорту і зв"язку Миколи Рудьковського направлено оперативно-слідчу групу СБУ для отримання пояснень щодо його заяв про можливу підготовку до вчинення на транспорті злочинів терористичного характеру.

Як повідомили у прес-центрі СБУ, слідчими СБУ спільно з підрозділом по боротьбі з тероризмом створено оперативно-слідчу групу та розпочато перевірку заяв Рудьковського, що прозвучали від нього 4 вересня в ефірі "5 каналу".

5 вересня СБУ звернулась Рудьковського з вимогою надати наявну в нього інформацію для проведення відповідних упереджувальних заходів. Проте до цього часу жодних відповідей від Рудьковського не надійшло, а сам міністр транспорту ухиляється від зустрічі з правоохоронцями, йдеться у повідомленні.

У зв"язку з цим сьогодні, 6 вересня до Рудьковського направлено оперативно-слідчу групу для отримання від нього пояснень.

Крім того, 7 вересня відбудеться позачергове засідання Міжвідомчої координаційної комісії Антитерористичного центру при СБУ, на яку викликано Рудьковського для надання пояснень по суті.

Рудьковського в ефірі "5 каналу" заявив про підготовку Секретаріатом Президента масштабної катастрофи з людськими жертвами. Він звернувся до СБУ з вимогою вжити заходів по недопущенню сценарію "мукачівської банди, яка засіла на Банковій", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «До Рудьковського направили слідчих СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі