вівторок, 30 жовтня 2012 12:26

До Ради увійшли серйозні хлопці, тепер бійки будуть брутальніші - політолог

До Ради увійшли серйозні хлопці, тепер бійки будуть брутальніші - політолог
Тарас Березовець вважає, що відбулась радикалізація. Фото: politblogger.livejournal.com

Слабка мобілізаційна кампанія партії Віталія Кличка "Удар" за 2 тижні до виборів дозволила "вистрелити" "Свободі".

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, таку думку сьогодні на круглому столі у Києві висловив політолог Тарас Березовець.

За словами експерта, виборці, які останнім часом вагалися, чи голосувати за "Удар", віддали свої голоси за "Свободу".

"Крім того, була скасована графа "Проти всіх". Тому "противсіхи" пішли і голосували за "Свободу". Наприклад, серед моїх знайомих дуже багато російськомовних киян, харків'ян, але вони обирали найбільш буйних, бо були впевнені, що вони не підуть до більшості Партії регіонів", - додав Березовець.

Говорячи про протистояння у наступному парламенті, він зауважив:

"Насправді відбулася радикалізація. Зайшли серйозні хлопці. Зрозуміло, що тепер будь-які блокування або бійки у парламенті означатимуть, що на противагу Волкову, Шенцеву, Тедєєву прийшли такі ж, а то й гірші хлопці. Тобто зараз зайшов "техаський рейнджер", який може почати наводити порядок. Тому або бійок взагалі не буде, або якщо виникатимуть, то будуть більш брутальними та більш короткими", - зазначив Березовець.

Зараз ви читаєте новину «До Ради увійшли серйозні хлопці, тепер бійки будуть брутальніші - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі