вівторок, 03 липня 2007 10:45

До "Нашої України" і "Самооборони" приєднається блок Кармазіна

До "Нашої України" і "Самооборони" приєднається блок Кармазіна
Екс-депутат Верховної Ради 5-го скликання від фракції "Наша Україна" Олександр Третьяков допускає, що до блоку "Наша Україна - Народна самооборона" приєднається блок Юрія Кармазіна.

Про це повідомила прес-служба НУ.

"Не виключено, що до нього (блоку) приєднається блок Юрія Кармазіна", - сказав Третьяков.

При цьому він зазначив, що особисто він є прихильником створення єдиного блоку політичних сил "Нашої України", "Народної самооборони" й "Української правиці".

"Але це питання політичних переговорів, у першу чергу з Юрієм Луценком, його рух отримав підтримку в народі, тому наш блок буде називатися "Наша Україна - Самооборона", - сказав Третьяков.

Раніше Третьяков заявив, що лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко очолить список виборчого блоку "Наша Україна-Народна самооборона" на позачергові вибори Верховної Ради 30 вересня.

28 червня партія "Народний Союз Наша Україна" і громадська організація "Народна самооборона" домовилися створити блок "Наша Україна-Народна самооборона" на вибори Ради.

У той же день лідери НСНУ й "Народної самооборони" заявили, що списки кандидатів у депутати від блоку вже визначені, однак відмовилися їх назвати, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «До "Нашої України" і "Самооборони" приєднається блок Кармазіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі