пʼятниця, 13 квітня 2007 14:49

До блоку Луценка увійдуть "Вперед, Україно" і "Християнсько-демократичний союз"

У неділю планується створення передвиборчого блоку "Народна самооборона".

Про це сьогодні під час сьомого позачергового з"їзду партії "Вперед, Україно" повідомив лідер Громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко.

За його словами, цієї неділі у Києві має відбутися спільний з"їзд політичних партій "Вперед, Україно" і "Християнсько-демократичний союз", на якому планується сформувати єдиний передвиборчий блок, до якого увійде і "Народна самооборона".

На початку роботи з"їзду голова партії "Вперед, Україно" Віктор Мусіяка запропонував делегатам обрати лідером блоку Луценка.

Луценко підтвердив, що йому пропонують очолити блок, який буде створено і який матиме назву "Народна самооборона Юрія Луценка".

Виступаючи перед учасниками з"їзду, Луценко зазначив: "Скажу прямо: я готовий очолити список "Народної самооборони" на позачергових виборах до парламенту".

Луценко також сказав, що на об"єднавчому з"їзді партій планується також, крім створення блоку, обрати його лідера, сформувати виборчий список, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «До блоку Луценка увійдуть "Вперед, Україно" і "Християнсько-демократичний союз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі