середа, 09 грудня 2009 16:05

До Януковича з"їжджаються кримінальні авторитети - Ар"єв

До Януковича з"їжджаються кримінальні авторитети - Ар"єв

Народні депутати України намагатимуться потрапити на територію резиденції "Межигір"я", щоб подивитися, що з неї зробив Віктор Янукович.

Про це заявив народний депутат, член фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Володимир Ар"єв сьогодні на прес-конференції з нагоди Міжнародного дня боротьби з корупцією.

За його словами, "народні депутати спробують потрапити в резиденцію "Межигір"я", щоб подивитися, у якому стані історична будівля монастиря і що будують на вкрадених 140 гектарах державної власності".

(3 грудня ц. р. газета "Новая" опублікувала статтю "Янукович в Межигір"ї будує "Вервольф?", в якій повідомляє, що у маєтку Януковича "Межигір"я" під Києвом, із таємничістю, "гідною гітлерівського бункера або підземної атомної установки", ведеться масштабне будівництво. Як йдеться у статті, важка будівельна техніка - завантажені КамАЗи, фури, трактори - заїжджають і виїжджають з маєтку Януковича, в основному, після заходу сонця.)

При цьому Ар"єв заявив: "Насправді "Межигір"я" - це тільки початок, це була тільки розминка".

За його словами, "кримінальні авторитети відчули, що до влади можуть прийти "свої", і активізують свої дії.

Депутат сказав: "У мене є інформація з Управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС про те, що в Україну з"їжджаються представники кримінальних кіл із Росії, які уже були витіснені МВС, – повідомив народний депутат.

- Ці люди, це група так званих "воров в законе" - Дід Хасан, Анімоз, які були витіснені за межі України. Ці представники кримінального світу з"їжджаються в Україну, тут утворюють групи".

Ар"єв вважає, що бандити повертаються в Україну, щоб допомагати одному з кандидатів на пост президента. За його словами, у разі перемоги цього кандидата на виборах "ці групи становитимуть основу крила для рейдерського захоплення підприємств і майна, від великого до малого і середнього бізнесу".

"Якщо у кого є ласий шматок, він буде підданий атаці", – заявив Ар"єв.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «До Януковича з"їжджаються кримінальні авторитети - Ар"єв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі