пʼятниця, 26 лютого 2010 10:37

До Януковича приїхав колишній кримінальний авторитет (ФОТО)

Автор: Фото: Українська правда
 

На інавгурацію до Віктора Януковича прибув колишній кримінальний авторитет, а нині депутат від Партії Регіонів Юрій Іванющенко. У Донбасі він відомий під прізвиськом "Юра Єнакієвський".

Про це пише один із блогерів Української правди.

"До пішохідного переходу на вулиці Грушевського підійшов чоловік, оточений чотирма охоронцями. На відміну від бодігардів у чорному, він був одягнутий у пальто Zilli яскраво-рудого кольору, чим являв собою контрастну мішень.

На голові у нього була спортивна шапка з величезним логотипом того ж таки Zilli. Високо піднявши комір та прикриваючи обличчя рукою, незнайомець швидко перейшов дорогу та заскочив у парламент", - йдеться у матеріалі блогера.

Загадковим гостем інавгурації, як стверджує УП, був нардеп від Партії регіонів Юрій Іванющенко. Він майже не з"являється у парламенті, "але заради свого друга, який став президентом, Іванющенко заскочив до Києва".

Про Іванющенка, або "Юру Єнакіївського" мало хто знав до того, як минулого року він прославився гучним весіллям доньки у Донецьку. Присутній на ньому Янукович виголосив тост на кшталт "Будьте щасливі, як море Монако, як терикони Донбасу".

В інтернеті можна знайти велику кількість публікацій про єнакіївську братву дев"яностих років, де "Юра Єнакієвський" відігравав значну роль. Він же традиційно згадується в статтях, де йдеться про вбивство Ахата Брагіна.

Іванющенко ніколи не подавав в суд на подібні публікації. Взагалі в Україні він буває дуже рідко і живе в Монако.

Зараз ви читаєте новину «До Януковича приїхав колишній кримінальний авторитет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

62

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі