вівторок, 29 травня 2007 09:18

Для підготовки документів по дострокових виборах соціалістам двох днів замало

Депутат від Соціалістичної партії Віталій Шибко сумнівається, що Верховна Рада ухвалить усі необхідні для дострокових парламентських виборів законопроекти упродовж двох днів.

"У першу чергу треба розібратися з указами президента. Друге – потрібно, щоб президентська гілка влади визнала закони, які були ухвалені з 2 квітня. Я не думаю, що це така скора робота. Тому що це буде знову порушення регламенту, порушення Конституції", - сказав він в інтерв"ю Радіо "Свобода".

"Особисто я гадаю, що має бути процедура згідно з регламентом", - додав він.

Водночас, член "Нашої України" Михайло Поживанов переконаний, що для ухвалення необхідних законодавчих ініціатив вистачить і доби.

"Можна все голосувати пакетом, можна окремо. Але я думаю, що однієї доби вистачить для того, щоб усі ці законодавчі акти повністю проголосувати", - сказав він.

"Ми можемо погодитися зі змінами до Держбюджету, бо це пенсії, зарплати, ми можемо погодитися на зміни до виборчого законодавства, котрі потрібні. А решта, я думаю, може трохи почекати", - додав депутат, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Для підготовки документів по дострокових виборах соціалістам двох днів замало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі