пʼятниця, 26 червня 2009 08:58

Для Литвина уряд Тимошенко гірший, ніж Кабмін Януковича

Для Литвина уряд Тимошенко гірший, ніж Кабмін Януковича

Професійний рівень попереднього складу уряду був вищим, ніж у чинного Кабміну, вважає спікер Володимир Литвин, пише Українська правда.

Про це він заявив в ефірі Першого національного.

За словами Литвина, "очевидно, що низка міністрів, навіть більшість міністрів, явно "не тягнуть", і за професійним рівнем підготовки поступаються попередньому складу уряду, це треба визнати".

Окрім того, Литвин переконаний, що розпуску парламенту не буде.

Литвин зауважив, що уряд був сформований виключно Президентом і прем"єр-міністром, а також фракціями БЮТ і Наша Україна.

"Отже, вони несуть персональну відповідальність за діяльність уряду", - зазначив голова парламенту.

"Якщо Президент, щоб дійняти прем"єр-міністра, запропонує міністрам, призначених за його квотою в уряді і які залишилися йому вірними, написати відповідні заяви, то це буде свідчити про те, що на кон у політичній боротьбі поставили країну", - зауважив він.

У той же час Литвин підкреслив, що будь-яке рішення НСНУ залишиться лише політичною заявою, оскільки "політичних самогубців і серед депутатів, і серед урядовців, я думаю, не так вже й багато".

На думку Литвина, "це вихід не з уряду, це буде вихід не з коаліції - це буде вихід за межі політичного буття тих людей, які зроблять такі кроки".

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Для Литвина уряд Тимошенко гірший, ніж Кабмін Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі