субота, 12 липня 2008 14:48

Для Кінаха риболовля - не "што лібо как" (ФОТО)

 
Напередодні Дня Рибака стали відомі деякі цікаві деталі з життя екс-міністра економіки Анатолія Кінаха

"Риболовля - для мене не просто процес, а частина дитинства. Найяскравіший спогад: встаєш о 4-ій ранку, село ще спить, повітря прозоре, йдеш до озера, дивишся, як піднімається сонце... Це незабутньо", - занурюється у дитячі спогади Анатолій Кирилович, пише TabloID з посиланням на "Сегодня".

 

При цьому, за словами, екс-міністра іноді доходило до того, що батьки не дозволяли приходити додому з рибою. А коли Кінаху набридло чистити ту рибу - роздавав її сусідам.

 

"Через риболовлю я у 10-му класі проґавив 1-ше вересня. Повертаюся ввечері додому. Дивлюся, а всі мої друзі ошатні йдуть, дівчата у білих фартушках, а я - з вудкою. Попросив їх, щоб і завтра прийшли нарядні - сфотографуватися на пам"ять всі разом", - розповідає екс-міністр.

Сьогодні ж, якщо він і йде рибалити, то з молодшою дочкою Софійкою

"У неї свої снасті. На риболовлі завжди дуже сувора, не дає навіть слова зайвого сказати, щоб рибу не злякати", - ділиться він.

"А два роки тому, коли їй було 6 років, у нас стався кумедний випадок. Я навіть не встиг озирнутися, як Софійка сама витягла ляща грамів на 600. І злякалася - риба ж бо велика, хвостом б"є - втекла і сіла у куточку: "Вибач, я це зробила ненавмисно. Більше ніколи не буду!" - розповідає Кінах.

Зараз ви читаєте новину «Для Кінаха риболовля - не "што лібо как" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі