вівторок, 23 вересня 2008 13:24

Дії Тимошенко називаються "обман" і "кидок" - Третьяков

Дії прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко дають підстави вважати, що вона не зацікавлена у створенні ефективної робочої демократичної коаліції.

Таку думка в кулуарах парламенту журналістам висловив народний депутат України Олександр Третьяков, передає "Главред".

"Юлія Тимошенко користується подвійними стандартами: говорить одне, робить абсолютно інше, що ставить під сумнів її бажання працювати у складі демократичної коаліції", - підкреслив Третьяков.

За словами депутата, "демагогія і обман стали основними принципами роботи прем`єр-міністра: наприклад, на офіційних зустрічах з іноземними гостями вона підтримує цілісність і суверенітет Грузії, а в парламенті її сила відмовляється голосувати за ухвалу "Нашої України" з приводу ситуації на Кавказі".

"Як можна вірити Юлії Тимошенко, якщо її дії асоціюються з жорсткими, але зрозумілими для кожного українця словами "обман" і "кидок"?", - підкреслив Третьяков.

Він також вважає, що "якщо БЮТ діятиме таким чином і надалі, в силу вступить єдино можливий сценарій вирішення ситуації – дострокові вибори".

"Іншого виходу з ситуації, що склалася, я не бачу", - підкреслив Третьяков, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Дії Тимошенко називаються "обман" і "кидок" - Третьяков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі