пʼятниця, 12 жовтня 2007 11:57

Дівчина заступника Черновецького – модель Playboy (ФОТО)
6

Нещодавно Олесь Довгий підтвердив свій статус світського лева, змінивши непримітну дівчину Юлю на гламурну незнайомку. Проте на цьому історія з новою пасією секретаря Київради не завершилася. Найцікавіше, як виявилося, ховається у біографії коханої Довгого.

ТаблоID вдалося дізнатися, що дівчину звуть Вікторія Левищенко. Вона – професійна модель.

Хоча інформації про Вікторію дуже мало, ТаблоID все ж таки вдалося дізнатися деякі пікантні факти з її біографії.

Виявляється, 25-річна дівчина працювала в одному з відомих російських модельних агентств. Робота у ньому принесла їй невеликий, проте успіх.

Так, за свою модельну кар"єру Вікторії вдалося знятися для журналу "PlayBoy". Щоправда на обкладинку її параметри не потягнули, а от для рубрики "Стиль" – якраз. У ній передбачено не найвищий ступінь оголення, скромний навіть для пересічного глянцевого журналу.

Ще відомо, що Вікторія брала участь у показі однієї з колекцій "Prada".

Що ж до матеріальних статків дівчини, про які вже почали ходити легенди, то вони справді не малі. На 26-річну подружку Довгого зареєстровані два недешеві автомобілі - Toyota Rav4 та BMW X5.

Те, що поряд з секретарем Київради – не бідна студентка, стало зрозуміло одразу. Годинник "Cartier" за 20 з лишнім тисяч доларів, який красувався на руці Вікторії під час показу Пако Рабанна, може собі дозволити не кожна навіть успішна українська модель.


Зараз ви читаєте новину «Дівчина заступника Черновецького – модель Playboy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі