вівторок, 22 квітня 2008 11:23

Дев"ять міністрів поїхали з Ющенком до Львова

Президент України Віктор Ющенко відбув з робочою поїздкою до Львова, де під його головуванням відбудеться засідання Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

У рамках засідання Координаційної ради буде підписано декларацію про створення Ради міст України та Польщі, у яких проходитиме фінальна частина Євро-2012.

Президента у поїздці супроводжують віце-прем"єр-міністр Іван Васюник, міністр освіти і науки Іван Вакарчук, міністр транспорту та зв"язку Йосип Вінський, міністр культури і туризму Василь Вовкун, міністр оборони Юрій Єхануров, міністр охорони здоров"я Василь Князевич, міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко.

Також у складі делегації - ряд заступників міністрів і заступники глави Секретаріату Президента, голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко, голова Національного агентства України з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 Євген Червоненко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Дев"ять міністрів поїхали з Ющенком до Львова ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі