середа, 14 серпня 2019 18:07

Дешевий секс і алкоголь: Савченко пояснила, чому програла на виборах

Дешевий секс і алкоголь: Савченко пояснила, чому програла на виборах
Екс-нардеп Надія Савченко назвала причину програшу на виборах. Фото: Уніан

Екс-нардеп Надія Савченко назвала причину поразки на позачергових парламентських виборах.

Савченко переконує, що програла через використання брудних політичних технологій її опонентами. Про це екс-нардеп сказала в ефірі телеканалу "Наш".

"Ті технології, які були використані саме на 51-му виборчому окрузі, були прораховані політтехнологами відповідно до рівня освіченості, рівня інтелекту людей. І, на жаль, це були найбільш низькі, найбільш низинні технології, які я коли-небудь бачила", - заявила вона.

Савченко також уточнила, які саме технології використовувались.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зустріч стихій": Савченко у незвичному образі виринула з Балтійського моря

"Технології, які були використані - були з низки: спочатку шар залякування, потім шар нібито порятунку від залякування, потім шар дешевого алкоголю, їжі, дешевого сексу. І закінчувалося усе тим, що ще й була проплата (за голосування. - Gazeta.ua)", - розповіла екс-нардеп.

Народний депутат Надія Савченко визнала поразку на виборах по округу №51 на Донеччині. Там за неї проголосували 8 виборців. Савченко опублікувала фото, на якому палить у багатті агітаційну газету зі своїм зображенням.

Зараз ви читаєте новину «Дешевий секс і алкоголь: Савченко пояснила, чому програла на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі