понеділок, 15 січня 2018 17:01

Держслужбу у справах ветеранів очолив Валентин Манько

Держслужбу у справах ветеранів очолив Валентин Манько
Переможцем конкурсу на посаду голови Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції став колишній боєць АТО Валентин Манько

Колишній боєць АТО Валентин Манько, який зараз очолює громадську організацію "Єдиний союз патріотів України", став переможцем конкурсу на посаду голови Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції. Про це повідомляє офіційний сайт Нацагентства з питань державної служби.

Таке рішення прийняли на засіданні конкурсної комісії в понеділок, 15 грудня.

Голову Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО обирали з-поміж 5 кандидатів. Крім Валентина Манька, на посаду претендували Борис Гончар, Віталій Баранов, Віктор Толочко та Олег Чуйко.

Держслужба у справах ветеранів війни та учасників АТО займається реалізацією державної політики у сфері соціального захисту, соціальної та професійної адаптації ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, а також у сфері волонтерської діяльності.

Рішення про звільнення за власним бажанням попереднього голови Державної служби у справах ветеранів війни й учасників антитерористичної операції Артура Дерев'янка ухвалив Кабінет Міністрів ще 21 червня 2017 року. Тоді прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що уряд публічно звернеться до ветеранських організацій із закликом взяти участь у конкурсі на посаду голови Держслужби.

Зараз ви читаєте новину «Держслужбу у справах ветеранів очолив Валентин Манько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі