середа, 05 грудня 2007 12:19

Держмитниця почистила свої лави

Державна митна служба звільнила начальників Південної регіональної, Миколаївської й Приморської митниць, а також начальника митного поста "Одеса-вантажний".

Про це повідомила прес-служба Митниці.

Відповідно до повідомлення, загалом митниця звільнила 23 працівники, у тому числі 10 представників керівного складу.

Крім цього Митниця попередила про неповну службову відповідальність 9 працівників керівного складу митних органів і винесла догани 4 керівникам і 5 начальникам митниць.

Відповідні накази 4 грудня підписав голова Державної митної служби Олександр Єгоров.

Єгоров звільнив цих працівників Митниці на виконання доручень Президента Віктора Ющенка від 19 і 23 листопада, на підставі матеріалів, наданих Службою безпеки України, і результатів службового розслідування в органах митниці.

26 листопада прокуратура Одеської області порушила справу проти головного інспектора відділу митного оформлення автомобільного транспорту Південної митниці за завданні збитків державі на 0,3 млн. гривень.

19 листопада Ющенко доручив голові Державній митній служби Олександру Єгорову ухвалити рішення щодо звільнення частини керівництва в Південному митному регіоні.

Ющенко критикує роботу митних і правоохоронних органів на кордонах України, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Держмитниця почистила свої лави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі