вівторок, 16 жовтня 2018 11:33

Держбюджет-2019 і недоторканність "людей" Ахметова: план роботи ВР на тиждень

Держбюджет-2019 і недоторканність "людей" Ахметова: план роботи ВР на тиждень
Цього тижня парламент розпочне роботу над проектом державного бюджету на 2019 рік. Фото з відкритих джерел

Верховна Рада розпочне пленарний тиждень із складання присяги 2 народних депутатів - "радикала" Олександра Гулака та Івана Савки з "Народного фронту".

Про це сказав спікер парламенту Андрій Парубій на погоджувальній раді.

Далі на розгляд винесуть питання про зняття недоторканності з народних депутатів від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колєснікова. Після цього - блок економічних питань.

У середу традиційно заплановані ратифакації. Також до обговорення підготували законопроекти про кримінальні проступки та банкрутство.

У четвер народні депутати мають розпочати роботу над проектом державного бюджету на 2019 рік. Зокрема, мають ухвалити бюджетну резолюцію. Також планують розглянути зміни до бюджету у частині фінансування ЦВК для захисту виборів і кібербезпеки.

Завершиться сесійний тиждень із години запитань до уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемога над росіянами і зустріч із прем'єром Британії: як пройшли міжпленарні будні нардепів

Управління справами Верховної Ради запустило процес ремонту зали пленарних засідань. Зокрема, планують замінити систему електронного голосування "Рада". Це може унеможливити кнопкодавство і зменшити прогули нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Держбюджет-2019 і недоторканність "людей" Ахметова: план роботи ВР на тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі