субота, 19 вересня 2020 11:42

Депутатка Європарламенту пригрозила Арахамії скасуванням безвізу

Депутатка Європарламенту пригрозила Арахамії скасуванням безвізу
Давид Арахамія. Фото: Рбк-Україна

Депутатка Європарламенту від Німеччини Віола фон Крамон порадила голові фракції "Слуги Народу" Давиду Арахамії прислухатись до попереджень. Членкиня комітету закордонних справ вже другий раз попереджає, що українці можуть втратити безвіз через процедуру відбору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це парламентарка написала у своєму Twitter.

"Це точнісінько те, про що я казала вчора, пане Арахамія. Прислухайтеся до цього меседжу від Євросоюзу, тому що наслідки для вашої країни не будуть гарними", -прокоментувала фон Крамон нещодавню заяву Давида Арахамії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль дав прогноз щодо скасування безвізу

Глава фракції заяляв, що скасування безвізу лише чутки.

"Я буду реагувати тільки на листи. Листи немає ні від кого. Ні від депутата, ні від парламенту. Я вам нагадую, що у нас є асоціація з ЄС - там сотні, а то й тисячі документів, які ратифіковані. Там ніякого САП немає, там є незалежність антикорупційної структури, ми це підтримуємо і будемо це дотримуватися", - сказав Арахамія.

У Європарламенті вже заявляли про загрозу для безвізового режиму у зв'язку з проблемною процедурою відбору керівника САП. Попри застереження ЄС 17 вересня Верховна Рада затвердила комісію з обрання керівника САП.

Зараз ви читаєте новину «Депутатка Європарламенту пригрозила Арахамії скасуванням безвізу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі