вівторок, 15 березня 2011 10:55

Депутати викликали голову Фонду держмайна "на килим" у Раду

Депутати викликали голову Фонду держмайна "на килим" у Раду

Голова Фонду держмайна Олександр Рябченко 18 березня буде звітувати у Верховній Раді в рамках години запитань до уряду.

За відповідну постанову про заслуховування інформації голови ФДМ стосовно приватизації у 2010-11 р.р. проголосувало 305 народних депутатів.

Так, постанову підтримали 161 "регіонал", майже одноголосно підтримали документ представники блоку Литвина, Компартії та групи "Реформи заради майбутнього". Водночас серед представників опозиції бажання бачити голову Фонду в парламенті висловили лише 38 "бютівців", хоча ще перед голосуванням прем'єр опозиційного уряду Сергій Соболєв заявив, що держпідприємства розпродають за безцінь та 28 нашоукраїнців"

"Усі терміни погоджено", - зазначив перед голосуванням спікер Верховної Ради Володимир Литвин.

Нагадаємо, що минулого тижня голова Фонду держмайна Олександр Рябченко підписав угоду про продаж контрольного пакету акції компанії "Уктелеком". За 10,5 мільярди гривень держмонополіста придбала дочірня компанія австрійського концерну "EPIC". Водночас, за словами екс-прем'єра Юлії Тимошенко компанію продали за ціною на 3-4 мільярди гривень нижче за реальну вартість.

Між тим, компанія, яка придбала "Укртелеком" не виключає його перепродажу через певний час.

Зараз ви читаєте новину «Депутати викликали голову Фонду держмайна "на килим" у Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі