середа, 26 вересня 2007 15:24

Депутати від "Регіонів" брали участь у масовій бійці в Дніпропетровську

22 вересня на околиці одного їх житлових масивів Дніпропетровська відбулася масова бійка за участю 17 людей, серед яких були депутати фракції Партії регіонів Дніпропетровської обласної ради.

З одного боку в конфлікті брав участь заступник голови облради по виконавчому апарату, а з іншого депутат, що працює в комісії із забезпечення правоохоронної діяльності. Крім того, в конфлікті брали участь представники громадської організації "Козацький дозор" і об"єднання охоронний-правових структур "Кодекс".

У бійці було застосовано вогнепальну зброю травматичної дії. Дві людини госпіталізовано - один з проникаючим пораненням паху, інший з пораненням спини. При цьому, ніхто з потерпілих не виявив бажання писати заяву в міліцію.

Формальним приводом для сутичкия стало бажання мати титул "справжнього лідера козацтва".
Причиною конфлікту стало загострення серед керівництва дніпропетровських "регіоналів" у боротьби за контроль над "бойовими загонами" партії напередодні виборів, повідомляє "Фраза".
Зараз ви читаєте новину «Депутати від "Регіонів" брали участь у масовій бійці в Дніпропетровську ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі