Ексклюзиви
субота, 02 червня 2007 14:42

Депутати від "Нашої України" і БЮТ сьогодні складуть з себе повноваження

Лідер партії "Народний союз "Наша Україна" Вячеслав Кириленко сказав, що з"їзди "Нашої України" і БЮТ достроково припинять повноваження народних депутатів від цих партій.

- Сьогодні ми повинні ухвалити остаточне рішення на з"їздах про дострокове припинення повноважень народних депутатів України - членів фракцій. Безумовно, перед цим ще раз з"їзд підтвердить рішення про відміну списків кандидатів в народні депутатів, які, ми сподіваємося, підтримає і прийме Центральна виборча комісія, - сказав Кириленко під час зустрічі представників опозиції з Президентом України Віктором Ющенком в суботу вранці.

Він також нагадав, що на засіданні парламенту в п"ятницю першому віце-спікерові передали заяви депутатів "Нашої України" і БЮТ про вихід з фракцій.

За словами Кириленко, Верховна Рада після того, як позбудеться 2/3 депутати, стане неповноважною.

У свою чергу лідер БЮТ Юлія Тимошенко відзначила, що написати заява про складання повноважень народного депутата не так легко.

- Я переконана, що окрім цих людей, які сидять в цьому залі, за всю майбутню історію України більше ніхто заяви власноручно не покладе, тому що це, по суті, героїчний вчинок, - сказала вона.

На зустрічі президента були присутні лідери фракцій БЮТ і "Наша Україна" і майже всі депутати опозиційних фракцій, передає Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Депутати від "Нашої України" і БЮТ сьогодні складуть з себе повноваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути